HomeΚΡΗΤΗΤαχείς διαδικασίες για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το «Καπετανάκειο»

Ταχείς διαδικασίες για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το «Καπετανάκειο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ενεργοποίηση ταχύτατων διαδικασιών προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτέλους το έργο του «Καπετανάκειου» σχολικού συγκροτήματος στο Ηράκλειο επισήμαναν οι αρμόδιοι φορείς σε συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία και εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας καθώς και των γονέων τους.

Όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, για να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ και να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται, θα πρέπει να προχωρήσει από το δήμο Ηρακλείου η έκδοση οικοδομικής άδειας και η εκπόνηση μελέτης, ενώ από την πλευρά της η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη υπογράμμισε ότι θα πρέπει να έχουν προηγηθεί τα τεύχη δημοπράτησης.

Από την πλευρά τους, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές, τόνισαν για μια ακόμη φορά ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, και ότι ελλοχεύει σημαντικός κίνδυνος ακόμη και ατυχήματος. Μάλιστα στην πρόσφατη κακοκαιρία με τους θυελλώδεις ανέμους, ο αέρας παρέσυρες τις λαμαρίνες από το προστατευτικό «τείχος» γύρω από το γιαπί του κεντρικού κτιρίου και σαν από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση