HomeΚΡΗΤΗ"Βόμβα" από τον ντετέκτιβ που ερευνά την υπόθεση Γιακουμάκη – Απείλησαν συμφοιτητή του Βαγγέλη επειδή μίλησε

"Βόμβα" από τον ντετέκτιβ που ερευνά την υπόθεση Γιακουμάκη – Απείλησαν συμφοιτητή του Βαγγέλη επειδή μίλησε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει ο ντετέκτιβ που από την πρώτη στιγμή ερευνά την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Απείλησαν συμφοιτητή του από τη Γαλακτομική επειδή μίλησε» αποκαλύπτει στο Newsit o Γιώργος Τσούκαλης. Πάνδημο το αίτημα να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Δεν είναι μόνο η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμφοιτητές του Βαγγέλη που ζητούν δικαίωση, που ζητούν να μην κουκουλωθεί η υπόθεση. Δεν είναι μόνο οι χιλιάδες άνθρωποι που συνόδεψαν χθες τον 20χρονο φοιτητή στην τελευταία του κατοικία στο Σελλί Ρεθύμνου.

Οπου υπάρχει ελληνισμός, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όλοι ζητούν το αυτονόητο. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Απείλησαν συμφοιτητή του Βαγγέλη που…μίλησε

Οπως καταγγέλει στο Newsit ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που από την πρώτη στιγμή ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας του Βαγγέλη «πριν από 10 μέρες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μάνα έντρομη η οποία μου ζήτησε την προστασία του παιδιού της γιατί δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο facebook και στο κινητό. Αμέσως την συμβούλεψα να μιλήσει με τον συνεργάτη μου στα Γιάννενα και ακολούθως να πάνε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Πράγματι η αστυνομία ενημερώθηκε και το τριήμερο που βρέθηκα στα Γιάννενα για τον εντοπισμό της σορού του Βαγγέλη, είχαν έρθει και οι γονείς του συγκεκριμένου παιδιού από επαρχιακή πόλη. Συναντηθήκαμε με το παιδί και τους γονείς και κάποια στιγμή ο φοιτητής μας ενημέρωσε παρουσία και του θείου του Βαγγέλη καθώς και άλλων συγγενών οτι δέχεται απειλητικά μηνύματα επειδή μίλησε για την υπόθεση . Οφείλουμε αυτά τα παιδιά να τα προστατέψουμε γιατί θα μπορούσαν να είναι και δικά μας παιδιά».

«Θα συνεχίσουμε την έρευνα μέχρι τέλους»

«Η έρευνα και η δικογραφία συνεχίζεται»  επισημαίνει ο κύριος Τσούκαλης και προσθέτει «θα συνεχίσουμε μέχρι να συμπληρώσουμε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ της περίεργης αυτής υπόθεσης. Ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί, υπόδειγμα ευγένειας και καλοσύνης. Χρωστάμε το να βρεθούν οι ένοιχοι σε αυτή την οικογένεια τόσο αγαπημένη.

Αυτό που έζησα χθες στην κηδεία δε το έχω ξαναζήσει. Ήρθε κόσμος που δεν τους ήξερε καν. Μια οικογένεια τόσο σεμνή, άνθρωποι νοικοκυραίοι με όλη τη σημασία της λέξης.

Από την πρώτη στιγμή ελεγα πως αυτή η υπόθεση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ότι το κλειδί βρίσκεται στη Γαλακτομική Σχολή. Δυστυχώς επαληθεύθηκα με τον πιο τραγικό τρόπο.

Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός και παρά το γεγονός οτι η δυσκολία όσο φεύγουμε από τα γεγονότα μεγαλώνει, πιστεύω ότι κάποιοι θα ωριμάσουν και θα μιλήσουν. Ήδη είμαστε σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους που μας δίνουν σταγόνα – σταγόνα την πληροφορία. Αλλά πιστεύω ότι θα τις φιλτράρουμε και θα κάθε φορά που τις φιλτράρουμε και βλέπουμε ότι είναι σημαντικές, ενημερώνουμε τις αρχές» είπε τέλος ο έμπειρος ιδιωτικός ερευνητής.
newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση