HomeΚΡΗΤΗΒουβή οδύνη και μπαλωθιές για τον Βαγγέλη – Βρίσκεται στην αγκαλιά της Κρητικής γης

Βουβή οδύνη και μπαλωθιές για τον Βαγγέλη – Βρίσκεται στην αγκαλιά της Κρητικής γης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην «αγκαλιά» της Κρητικής γης βρίσκεται από το μεσημέρι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τον οποίο σήμερα αποχαιρέτησαν πλήθος κόσμου στο Σελλί Ρεθύμνου.

Στις 12 το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου απηύθυναν το ύστατο χαίρε στον φοιτητή της Κρήτης που βρέθηκε μετά από 1,5 μήνα ερευνών, νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τη Σχολή Γαλακτοκομίας όπου φοιτούσε στα Γιάννενα (δείτε εδώ).

BAGGELHS KHDEIA (3) BAGGELHS KHDEIA (4)

Το μεσημέρι εψάλη η εξώδιος ακολουθία στο Σελλί, γενέτειρα του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη και κατόπιν η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού, στον οικογενειακό τάφο.

BAGGELHS KHDEIA (1) BAGGELHS KHDEIA (2)

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Βαγγέλη που λύγισε μόλις αντίκρισε την σορό του πρωτότοκου γιους της. «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες» έλεγε ανάμεσα στα αναφιλητά της η μάνα ενώ ο πατέρας σπάραζε «Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου».

BAGGELHS KHDEIA (5) BAGGELHS KHDEIA (6)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το λευκό φέρετρο βγήκε από την εκκλησία έπεσαν μπαλωθιές.

BAGGELHS KHDEIA (7)

Η σορός, στο λευκό φέρετρο, έφτασε στην Κρήτη στις 6:00 το πρωί, στο λιμάνι της Σούδας, με το πλοίο «Κρήτη ΙΙ» των ΑΝΕΚ και τη συνόδευε μια πομπή 60 αυτοκινήτων καθώς και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων της οικογένειας Γιακουμάκη που ντυμένοι στα μαύρα, όπως προστάζει η παράδοση, και κρατώντας λευκά λουλούδια πήγαν στα Γιάννενα για να «φέρουν» το Βαγγέλη πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση