HomeΚΡΗΤΗΕκπαιδευτικοί από Πορτογαλία και Τουρκία στην Κρήτη

Εκπαιδευτικοί από Πορτογαλία και Τουρκία στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπαιδευτικούς από την Πορτογαλία και την Τουρκία, που συμμετέχουν στη δράση ERASMUS+ και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 17/3/2015, το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη.

“Καλωσορίζω τους εκπαιδευτικούς στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, τόνισε η κα. Περράκη, υποδεχόμενη τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία.

Η κα. Περράκη αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας, αναλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, που ακολουθείται στις βαθμίδες εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γενικού Λυκείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, όπου οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Media lab και την προσωπική Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

IMG_7116

Διαφήμιση
Διαφήμιση