HomeΚΡΗΤΗΒ. Γιακουμάκης: Αυτοκτονία ή δολοφονία; – Τι υποδηλώνει το μαχαίρι

Β. Γιακουμάκης: Αυτοκτονία ή δολοφονία; – Τι υποδηλώνει το μαχαίρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή της σχολής Γαλακτοκομικής, Βαγγέλη Γιακουμάκη, η κινητοποίηση και η ανταπόκριση ήταν τεράστια, με την επιθυμία και την ευχή όλων να είναι μία: Να βρεθεί ζωντανός ο Βαγγέλης.

Δυστυχώς οι προσευχές τόσο της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή, όσο και όλων όσων βοήθησαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, δεν απέφεραν καρπούς, αφού σήμερα το πρωί, ο Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός κοντά στο σημείο από όπου είχε εξαφανιστεί, κοντά στην σχολή που σπούδαζε στα Ιωάννινα (δείτε εδώ).

GIAKOYMAKHS SOROS1

Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δύσκολες κι αυτό που κυριαρχεί είναι φυσικά η θλίψη, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του νεαρού φοιτητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δίπλα στο πτώμα του -το οποίο βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης- εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι.

Αυτό μπορεί να είναι ένα κρίσιμο στοιχείο, στην απάντηση των αμέτρητων ερωτημάτων. Με κυριότερο φυσικά αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το θέμα της εξαφάνισης του Βαγγέλη είχε φέρει στην επιφάνεια για ακόμη μία φορά το εξαιρετικά σοβαρό κοινωνικό ζήτημα του bullying, με την υπόθεση να είχε και πολιτικό «χρώμα»…

Το χρονικό του δράματος

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης.

GIAKOYMAKHS SOROS3

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Το πτώμα συγκεντρώνει πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του αγνοούμενου 20χρονου φοιτητή, κυρίως στο ντύσιμο, ενώ σε κοντινό σημείο βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

GIAKOYMAKHS SOROS2

Το τελευταίο βίντεο στο οποίο ο Βαγγέλης είναι ζωντανός

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο Βαγγέλης, σε ένα παραδοσιακό γλέντι, με λύρες, τραγούδια και πολύ φαγητό, που έγινε μετά την Πρωτοχρονιά, στην περιοχή Βρύσινα.

Ο φοιτητής φαίνεται να κάθεται στο τραπέζι, να παρακολουθεί με προσοχή τους συγγενείς και φίλους που τραγουδούν υπό τους ήχους της λύρας, χωρίς όμως ο ίδιος να συμμετέχει ουσιαστικά στη γιορτή.

Σκεπτικός και συνεσταλμένος, όπως τον περιγράφουν άλλωστε οι δικοί του άνθρωποι.

https://www.youtube.com/watch?v=sd_yjCdajZs

Το βίντεο ανέβασε στο youtube ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης, με τίτλο: «Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα» και από κάτω εκφράζει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού, δίνοντας στοιχεία για την εμφάνισή του και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

“Βαγγέλης Γιακουμάκης παρεα στο Βρύσινα Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 6/2 /15 Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,75 και είναι ελαφρώς αξύριστος”, γράφει ο Ματθαιουδάκης.

Ακολουθούν μηνύματα και σχόλια από άλλους χρήστες του youtube, που παρακαλούν τον θεό να κάνει ένα θαύμα και να βρεθεί ο Βαγγέλης ζωντανός. Δυστυχώς, οι ευχές τους δεν εισακούστηκαν.
newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση