HomeΚΡΗΤΗΠολωνοί επιχειρηματίες στο Ηράκλειο για συνεργασία με κρητικές επιχειρήσεις

Πολωνοί επιχειρηματίες στο Ηράκλειο για συνεργασία με κρητικές επιχειρήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατ’  ιδίαν (Β2Β) συναντήσεις με Πολωνούς επιχειρηματίες, οι οποίοι επισκέπτονται σήμερα το Επιμελητήριο Ηρακλείου,  θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των  ξενοδοχείων, των πρακτορείων ταξιδίων, των κουφωμάτων, των εισαγωγών / εξαγωγών μελιού και γενικότερα τροφίμων / ποτών,  καθώς και στους κλάδους εστίασης, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και  catering.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810-247046 (κα  Γρηγοριάδη) και στο email: [email protected] .

Τους Πολωνούς επιχειρηματίες θα συνοδεύουν εκπρόσωποι της Πολωνικής Περιφέρειας του Λουμπούσκι, οι οποίοι θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενης που πραγματοποίησε η Πολωνική αντιπροσωπεία στην Κρήτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας εισόδου των Κρητικών επιχειρήσεων στην αγορά της Πολωνίας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση