HomeΚΡΗΤΗΣτο «πόδι» μία γειτονιά από πυροβολισμούς

Στο «πόδι» μία γειτονιά από πυροβολισμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «πόδι» σηκώθηκε η γειτονιά της Νέας Κυδωνίας Χανίων σήμερα τα ξημερώματα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην περιοχή.

Ένας 35χρονος είχε βγάλει το όπλο του και πυροβολούσε ασκόπως. Οι κάτοικοι έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Μετά από έρευνα εντόπισαν τον 35χρονο και τον συνέλαβαν ενώ σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι και δύο κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το αστυνομικό δελτίο Τύπου

Συνελήφθη, σήμερα (10.03.2015) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χανίων,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, 35χρονος ημεδαπός, για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (10.03.2015) τα ξημερώματα, ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.

Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι και δύο κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση