HomeΚΡΗΤΗΑντιπροσωπεία της Πολωνίας στην… Κρήτη

Αντιπροσωπεία της Πολωνίας στην… Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κρήτη και την Αθήνα θα επισκεφθούν από τις 12 έως τις 17 Μαρτίου 2015 οι εκπρόσωποι του νομού Lubuskie της Πολωνίας συνοδευόμενοι από επιχειρηματίες της περιοχής.

Σκοπός της αποστολής είναι η προώθηση των επιχειρήσεων και της περιφέρειας καθώς επίσης η ενίσχυση αμοιβαίας οικονομικής συμμετοχής και η αύξηση συναλλαγών μεταξύ Ελλήνων και Πολωνών εταίρων, με ειδικότερη έμφαση στους κλάδους παραγωγής τροφίμων και επιπλοποιίας.

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις στα επιμελητήρια Ηράκλειου, Ρεθύμνης και Χανιών. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με υπογραφή σχετικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του νομού Ρεθύμνης και του νομού Lubuskie.

Στη συνέχεια οι Πολωνοί επιχειρηματίες θα πάρουν μέρος στην Διεθνή Έκθεση Food Expo στο κέντρο Metropolitan Expo Athens, όπου στα πλαίσια «Ημερών των Πολωνικών Τροφίμων» θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και το δυναμικό τους. Κατά τη διάρκεια των εκθεσιακών εκδηλώσεων υπάρχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την αποστολή στο περίπτερο του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του νομού Lubuskie προσκαλούνται να επικοινωνήσουν με:

Νομαρχία Λουμπούσκιε,  Γενική Διεύθυνση Υποδομών και Μεταφορών, Τμήμα Επιχειρηματικότητας

(Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego,Departament Infrastruktury i Komunikacji, Wydział Przedsiębiorczości), [email protected]     τηλ. +48 (68)4565268     www.lubuskie.pl ή Τμήμα Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Σκρα 10, Χολαργός, Αθήνα +30-2106770248  [email protected]    www.athens.trade.gov.pl

Διαφήμιση
Διαφήμιση