HomeΚΡΗΤΗΣυλλαλητήριο ενάντια στον φασισμό

Συλλαλητήριο ενάντια στον φασισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλαλητήριο ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό πραγματοποιεί η Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλεί το Σάββατο 21 Μαρτίου στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 21 Μάρτη συμμετέχουμε στην διεθνή μέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού με συλλαλητήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Χανιά, στις  ΗΠΑ, στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Αυστρία.

Διαδηλώνουμε όλοι μαζί στο παγκρήτιο συλλαλητήριο του Σαββάτου 21 Μάρτη, στα Χανιά στη 1μμ στην πλατεία Αγοράς

Είναι πρόκληση ότι ετοιμάζονται στις 24 Μάρτη να αποφυλακίσουν το Μιχαλολιάκο και τους άλλους ναζί με τη παρέλευση του δεκαοκτάμηνου ενώ δεν όρισαν έγκαιρα τη δίκη. Απαιτούμε να προσδιοριστεί αμέσως η δίκη των δολοφόνων και να παραπεμφθούν χωρίς εκπτώσεις στις κατηγορίες. Διεκδικούμε να μπει τέλος στη ρατσιστική κληρονομιά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τη νέα κυβέρνηση. Να δοθεί άμεσα ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών και νομιμοποίηση στους γονείς τους. Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης-κολαστήρια και να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα. Να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες.

Η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α.) Ηρακλείου καλεί σε συνέλευση τοπικών φορέων, οργανώσεων, συνδικάτων , αγωνιστών και αγωνιστριών  την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, 6.00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για να οργανώσουμε την αποστολή του Ηρακλείου στο συλλαλητήριο και να προωθήσουμε δράσεις για την αντιμετώπιση της καταστροφικής ανόδου του ρατσισμού και του φασισμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση