HomeΚΡΗΤΗΈπεσε η πόρτα του Γεντί Κουλέ πάνω σε δημοσιογράφο

Έπεσε η πόρτα του Γεντί Κουλέ πάνω σε δημοσιογράφο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η δημοσιογραφική κοινότητα της Κρήτης από τον τραυματισμό του γνωστού αθλητικογράφου του Ηρακλείου, Μηνά Αλμπαντάκη στο Γεντί Κουλέ στο Ηράκλειο.

Όλα έγιναν στον αγώνα Εργοτέλης – Πανιώνιος. Τότε ο Μηνάς Αλμπαντάκης πήγε στον αγώνα για να τον μεταδώσει στο μέσο μαζικής ενημέρωσης που εργάζεται όταν υποχώρησε η πόρτα του δωματίου που βρίσκονται οι δημοσιογράφοι στο Γεντί Κουλέ και έπεσε πάνω στον αθλητικογράφο.

Ευτυχώς ο Μηνάς Αλμπαντάκης υπέστη ελαφριά τραύματα.

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ

Για το ατύχημα πήρε θέση και η ΕΣΗΕΗΝ εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την ανησυχία της για την ασφάλεια των δημοσιογράφων που καλύπτουν αθλητικές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων που καλύπτουν αθλητικές διοργανώσεις προκαλεί το  περιστατικό που σημειώθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ, «Θ.Βαρδινογιάννης», χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, όταν υποχώρησε η πόρτα του χώρου όπου βρίσκονται οι αθλητικοί συντάκτες  και έπεσε πάνω στο συνάδελφο Μηνά Αλμπαντάκη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Το συμβάν αναδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα για τους δημοσιογράφους που βρίσκονται καθημερινά σε χώρους κακοσυντηρημένους και όπως αποδεικνύεται τελικά, επικίνδυνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ εφιστά την προσοχή κάθε υπεύθυνου για την συντήρηση των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς οι συνάδελφοι που καλούνται να καλύψουν αθλητικά γεγονότα είναι αυτονόητο πως δεν είναι δυνατόν να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα σε καμία περίπτωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση