HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΟΑΣΝΗ, ζητά ο Λ. Αυγενάκης

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΟΑΣΝΗ, ζητά ο Λ. Αυγενάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον προγραμματισμό συνάντησης το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να συζητηθούν φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα των αγροτών, αλλά και ζητήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις και τις ενισχύσεις, κατόπιν αιτήματος και των αγροτών, μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, ζητά ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με σημερινή επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

 «Με την ευκαιρία της παρούσης επιστολής μου, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο σας. Η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα αποτελεί σήμερα μια μεγάλη εθνική πρόκληση για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Κατόπιν αιτήματος και των αγροτών, μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, επιθυμούμε τον προγραμματισμό συνάντησης μαζί σας, το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να συζητηθούν φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα των αγροτών, αλλά και ζητήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις και τις ενισχύσεις.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση