HomeΚΡΗΤΗΟ πρόεδρος του ΕΚΑΒ στον Σταύρο Αρναουτάκη

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στον Σταύρο Αρναουτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου για την πολύπλευρη στήριξη της Περιφέρειας στο έργο του ΕΚΑΒ. Ο κ. Παπαευσταθίου που επισκέφθηκε την Περιφέρεια, σε συνάντηση του με τον Σταύρο Αρναουτάκη εξέφρασε και δημόσια τις ευχαριστίες του για την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει η Περιφέρεια στο ΕΚΑΒ Κρήτης με χρηματοδοτήσεις μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ή με οικονομικούς της πόρους.

«Θέλω να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη, πολύπλευρη, στήριξη της Περιφέρειας στο ΕΚΑΒ Κρήτης. Για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Κρήτης. Δημόσια, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη στήριξη του ΕΚΑΒ που προσφέρει έργο 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Χωρίς την πολύπλευρη συμπαράσταση της Περιφέρειας και φορέων, το ΕΚΑΒ δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο κοινωνικό και υγειονομικό του έργο. Η πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Κρήτης θα έχει συνέχεια».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι, «η Περιφέρεια έμπρακτα είναι δίπλα στο ΕΚΑΒ γιατί υλοποιεί ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό, ιατρικό έργο. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια όπως μπορούμε, είτε μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που διαχειριζόμαστε,  είτε με πόρους της Περιφέρειας. Κοινός στόχος το έργο του ΕΚΑΒ να είναι το δυνατόν αποτελεσματικό για τους Κρητικούς».

Στην σημερινή συνάντηση, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συνόδευαν ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης Νίκος Γιαννακουδάκης, και ο υπεύθυνος γραφείου κινήσεων τομέων ΕΚΑΒ Κρήτης Μανόλης Καλαιτζάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση