HomeΚΡΗΤΗΝα αποκατασταθεί άμεσα το ρήγμα στο δρόμο από Λαράνι προς Ασήμι

Να αποκατασταθεί άμεσα το ρήγμα στο δρόμο από Λαράνι προς Ασήμι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άμεση αποκατάσταση του ρήγματος στο δρόμο από Λαράνι προς Ασήμι στην Αγία Βαρβάρα, το οποίο προκλήθηκε μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις επισημαίνει με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.κ. Γιώργο Σταθάκη και Νίκο Βούτση.

Όπως σημειώνει ο κ. Λ. Αυγενάκης: «Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης και του Ηρακλείου και κάθε μέρα αποκαλύπτονται νέες ζημιές οι οποίες χρειάζονται την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για να αντιμετωπιστούν. Το μέγεθος της καταστροφής ποικίλει ανά περίπτωση.»

«Το νέο μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στο δρόμο από Λαράνι προς Ασήμι, στην Αγία Βαρβάρα. Στο συγκεκριμένο σημείο «φούσκωσε» ο δρόμος από την ποσότητα του νερού που έπεσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήγμα. Μάλιστα ο δρόμος από το Σάββατο 14-2-2015 είναι κλειστός αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διευρυνθεί το ρήγμα! «

Ο Ηρακλειώτης Βουλευτής υπογραμμίζει ότι «το πρόβλημα με τις διολισθήσεις των εδαφών σε παλιούς δρόμους είναι πολύ σοβαρό και όσο οι ισχυρές βροχοπτώσεις συνεχίζονται θα προκαλούνται προβλήματα, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν ήδη προβλήματα σε Αγία Βαρβάρα, Γέργερη, Ζαρό, Αμπελούζο αλλά και άλλες περιοχές που έχουν υποστεί ζημιές από τις νεροποντές και τα χιόνια.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση