HomeΚΡΗΤΗΠαρέμβαση εισαγγελέα για να «μιλήσουν» τα τηλέφωνα για τον 20χρονο φοιτητή

Παρέμβαση εισαγγελέα για να «μιλήσουν» τα τηλέφωνα για τον 20χρονο φοιτητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας συνεχίζει να περνάει η οικογένεια του 20χρονου Κρητικού φοιτητή που χάθηκαν τα ίχνη του την περασμένη Παρασκευή (δείτε εδώ) από τα Γιάννενα όπου και σπουδάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Η εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Κρήτη, αλλά και στα Γιάννενα στους φοιτητικούς κύκλους, καθώς ο νεαρός έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, την ώρα που τα προσωπικά του αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το κινητό του τηλέφωνο, βρίσκονται στην εστία όπου διέμενε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εθεάθη γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής να αγοράζει σουβλάκι από οβελιστήριο της περιοχής. Επίσης ο νεαρός φοιτητής είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα του το προηγούμενο βράδυ και στην συνομιλία που είχαν ήταν απόλυτα φυσιολογικός.

Για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, τόσο στα Ιωάννινα όσο και στην Κρήτη, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με εισαγγελική εντολή κινήθηκαν οι διαδικασίες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να ελεγχθούν οι κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του 20χρονου.

Αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή. Έρευνες έγιναν και στην λίμνη των Ιωαννίνων χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι συγγενείς του 20χρονου βρίσκονται στα Γιάννενα, συμμετέχοντας στην επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό του με την αγωνία να φτάνει στο αποκορύφωμά της ενώ απευθύνουν έκκληση σε όλους να βοηθήσουν ώστε να εντοπιστεί ο νεαρός (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση