HomeΚΡΗΤΗΚύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο – Έξι συλλήψεις

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο – Έξι συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Ηράκλειο είχαν στήσει συνολικά έξι άτομα, πέντε Ηρακλειώτες και ένας 25χρονος από την Αλβανία. Η δράση τους ωστόσο τερματίστηκε από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οι οποίοι μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατόρθωσαν να τους συλλάβουν. Πρόκειται για πέντε νεαρά άτομα, ηλικίας από 26 έως και 35 ετών, καθώς και για τον 25χρονο από την Αλβανία, οι οποιοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένας 32χρονος από τους συλληφθέντες προμήθευε με ποσότητα ηρωίνης, έναν 31χρονο καθώς και τον 25χρονο αλλοδαπό, ενώ έχοντας θέσει σε στενή παρακολούθηση τη δραστηριότητα του 32χρονου διαπίστωσαν ότι προμήθευε τη ναρκωτική ουσία και στους άλλους συλληφθέντες οι οποίοι τον επισκέπτονταν στο σπίτι του.

Σε έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  5 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης, βάρους  2,6 γραμμαρίων, 65 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.109 ευρώ που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες. Ακόμη βρήκαν μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Και οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση