HomeΚΡΗΤΗΠαλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη και στο Ηράκλειο

Παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη και στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, ούτε βήμα πίσω! Τέλος στη λιτότητα τώρα» διοργανώνεται και στο Ηράκλειο συλλαλητήριο συμπαράστασης για τη διαπραγμάτευση της ελληνικής αντιπροσωπείας στο έκτακτο Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της κινητοποίησης: «Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του » Ελληνικού χρέους », κατάμεστες πλατείες σε όλη την χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημα του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη.

7.000 νεκροί, 4.000.000 φτωχοί, 1.500.000 άνεργοι, 500.000 λουκέτα, 200.000 νέοι στη μετανάστευση, παιδιά που λιποθυμούν από ασιτία, κλείσιμο σχολείων, διάλυση νοσοκομείων, ταπείνωση, εξαθλίωση, φασισμός και αποικία. Θέλουμε πίσω τη χώρα μας και τη ζωή μας.

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην πλατεία Ελευθερίας, στο Σύνταγμα, τον Λευκό Πύργο και άλλες κεντρικές πλατείες Ελλάδας και εξωτερικού:

Τετάρτη 11/2 6:μ.μ. 2015

Κυριακή 15/2 6:μ.μ 2015

» Πανελλαδική ομάδα καλεσμάτων »»

Διαφήμιση
Διαφήμιση