HomeΚΡΗΤΗΣτο Νοσοκομείο με τραύμα στο δεξί μάτι ο διευθυντής φυλακών

Στο Νοσοκομείο με τραύμα στο δεξί μάτι ο διευθυντής φυλακών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Νοσοκομείο Χανίων με τραύμα στο δεξί του μάτι μετά από μπουνιά κρατουμένου κατέληξε χθες ο διευθυντής των φυλάκων Αγιάς στα Χανιά.

Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες για τον ξυλοδαρμό του, μια φωτογραφία του νεκρού αδελφού του κρατουμένου που βρέθηκε σκισμένη στο κελί του μετά τον έλεγχο που είχε προηγηθεί για τον εντοπισμό δύο κινητών τηλεφώνων στη φυλακή.

Από το πρωί η ατμόσφαιρα στις φυλακές ήταν τεταμένη, καθώς οι κρατούμενοι δεν έμπαιναν στα κελιά τους αντιδρώντας σε ελέγχους κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 2 κινητά τηλέφωνα.

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και πυροσβεστικής, καθώς οι τρόφιμοι απειλούσαν να βάλουν φωτιά σε στρώματα και με την παρέμβαση του εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή τα πνεύματα ηρέμησαν.

Έτσι επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και η πυροσβεστική, καθώς οι τρόφιμοι απειλούσαν να βάλουν φωτιά σε στρώματα και με την παρέμβαση του εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή τα πνεύματα ηρέμησαν για να ανάψουν και πάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διευθυντή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση