HomeΚΡΗΤΗΗ οικογένεια του… grandsport έκοψε την πίτα της

Η οικογένεια του… grandsport έκοψε την πίτα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για την νέα χρονιά η… οικογένεια του grandsport έκοψε χθες την πίτα της.

Οι δημοσιογράφοι του σπουδαίου αθλητικού site άφησαν για λίγο την επικαιρότητα και τα… στυλό τους και πήγαν στο «50-50» για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης ενώ δεν έλειψαν και τα σχέδια για την χρονιά που έρχεται.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ άρχισαν να μαζεύονται τα μέλη της μεγάλης… οικογενείας και να ανταλλάσσουν ευχές για το νέο έτος.

Εκεί ήταν σχεδόν όλοι: Οι «πατέρες φαμίλιας» Μαρίνος και Μπάμπης Μερονιανάκης, η υπεύθυνη του marketing, Αγγέλα Γενετζάκη, ο αρχισυντάκτης Κώστας Μεταξάκης, ο αθλητικογράφος Χάρης Σκανδάλης, ο άνθρωπος – κλειδί για το site, Ανδρέας Παπαδάκης και οι στενοί φίλοι της… οικογενείας Μανόλης Βαρδαλαχάκης, Βάσω Χαραλαμπάκη, Μαρίνα Ανδρεάκη, Βασίλης Μιχελουδάκης, Ειρήνη Καρκανάκη και Σοφία Κωνσταντοπούλου.

Το φαγοπότι ήταν δεδομένο και το κέφι ανέβηκε στα ύψη ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι «πάτερες φαμίλιας» έδωσαν το σύνθημα για να κοπεί η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Μάλιστα, από την «μοιρασιά» της πίτας δεν έλειψαν και οι άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην μικρή οικογενειακή συγκέντρωση του grandsport. Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν και ο… νικητής. Η Ιωάννα Γωνιανάκη κέρδισε το φλουρί και πήρε – εκτός από τις τηλεφωνικές ευχές – και το δώρο που είχαν ετοιμάσει οι «πατέρες φαμίλιας».

grand4 grand3

grand2 grand1 grand

Διαφήμιση
Διαφήμιση