HomeΚΡΗΤΗΑισιοδοξία για τον τουρισμό στην Κρήτη

Αισιοδοξία για τον τουρισμό στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο χόρος του τουρισμού για την Κρήτη την προσεχή σεζόν.

Όπως τονίζει ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης “Οι κρατήσεις συνεχίζονται και κινούνται σε ένα πολύ καλό, ικανοποιητικό ρυθμό. Ήδη από το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο που είχε ξεκινήσει ένα θετικό πρόσημο συνεχίζει να υφίσταται ακόμα και τώρα οπότε οι χώρες της δυτικής Ευρώπης, οι κλασικές αγορές όπως λέμε, Γερμανία, Αγγλία, Σκανδιναβία, Ολλανδία, κινούνται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα”.

Την ίδια ώρα το μέλος της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων και μέλος Δ.Σ. Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζει ότι “δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε ακυρώσεις”.

Από την δική του πλευρά ο πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης αναφερόμενος στα δημοσιεύματα περί Grexit δηλώνει ότι “είναι αυτά που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές μας και οι κάθε είδους εχθροί του τουρισμού της Ελλάδας για να φοβίσουν τους μελλοντικούς επισκέπτες”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τουριστικοί παράγοντες της Κρήτης τονίζουν την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση