HomeΚΡΗΤΗΠλησιάζουν οι μέρες για το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός της Κρήτης!

Πλησιάζουν οι μέρες για το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός της Κρήτης!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλησιάζουν οι μέρες για το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός της Κρήτης στον τομέα του τουρισμού και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Στις 16 Ιανουαρίου 2015 ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ η  οποία πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Για την Έκθεση Τουριστικών Ειδών δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς τα 25 χρόνια που πραγματοποιείται έχουν αποδείξει τη χρησιμότητά της & τη σημαντικότητά τις για τις επιχειρήσεις του χώρου.

Οι Εκθέτες αγγίζουν φέτος τους 220 και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό το γεγονός! Επιχειρήσεις με Τουριστικά Είδη –Δώρα, Είδη Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ από όλη την Ελλάδα επισκέπτονται την Κρήτη για 4 μέρες και παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα τους για τη σεζόν 2015!

Η Έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού όπως τουριστικά μαγαζιά, super markets, περίπτερα, καταστήματα ειδών ρουχισμού & αξεσουάρ κλπ και αποτελεί σημαντικό εργαλείο δουλειάς για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε νομό της Κρήτης.

Η ALFA EXPO για να διευκολύνει τη μετακίνηση των επισκεπτών από Χανιά & Ρέθυμνο πραγματοποιεί δωρεάν δρομολόγια προς και από το ΔΕΚΚ το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Χανιά: έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Αναχώρηση στις 10.00πμ

Ρέθυμνο: Σταθμός ΚΤΕΛ. Αναχώρηση στις 11.00πμ

Επιστροφή από το ΔΕΚΚ στις 18.00

Είμαστε στην Κρήτη από 16 έως 19 Ιανουαρίου για να ανανεώσετε την επιχείρησή σας!

alfaexpo_in

Διαφήμιση
Διαφήμιση