HomeΚΡΗΤΗΗ χιονοθύελλα δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στη γυναίκα- Αύριο συνεχίζεται η επιχείρηση

Η χιονοθύελλα δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στη γυναίκα- Αύριο συνεχίζεται η επιχείρηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η χιονοθύελλα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα κατέστη αδύνατη την προσέγγιση των ανδρών της ΕΜΑΚ στην περιοχή Λιβάδι στον Κρουσώνα Ηρακλείου προκειμένου να μπορέσουν να παράσχουν σε μια γυναίκα τη φαρμακευτική της αγωγή (δείτε εδώ).

Η ώρα ήταν 1 το μεσημέρι όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για μία γυναίκα η οποία έχει αποκλειστεί σε κατάλυμα μαζί με άλλα τρία άτομα στο Λιβάδι του Κρουσώνα Ηρακλείου και η οποία ταλαιπωρείται από χρόνιο παθολογικό νόσημα και είναι επιτακτική ανάγκη να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από την πλευρά της Πυροσβεστικής. Από το Ηράκλειο έφυγε συνεργείο της ΕΜΑΚ, αγοράζοντας τα φάρμακα που πρέπει να πάρει η γυναίκα, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο και να της τα δώσει.

Έγινε απόπειρα προσέγγισης στα καταλύματα από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με τη βοήθεια ερπυστριοφόρου που έχει μισθώσει ο Δήμος Μαλεβιζίου, χωρίς όμως επιτυχία εξαιτίας της σφοδρής χιονοθύελλας και του ύψους του χιονιού που φτάνει ακόμα και τα 3 μέτρα σε ορισμένα σημεία.

Έτσι έπειτα από συνεννόηση με τη διοίκηση της Πυροσβεστικής αλλά και με τη γυναίκα, η οποία έχει φάρμακα για μέχρι αύριο το πρωί αποφασίστηκε να επιχειρήσουν ξανά με το πρώτο φως της ημέρας.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Μαλεβιζίου, θα φιλοξενηθεί σήμερα το βράδυ στον Κρουσώνα, με σκοπό νωρίς το πρωί να επιχειρήσει ξανά, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και μισθωμένα από το Δήμο ερπυστριοφόρα οχήματα ιδιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί τους βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλτζάκης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες παραμένει στον Κρουσώνα και συντονίζει μαζί με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη τις προσπάθειες εκχιονισμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση