HomeΚΡΗΤΗΆνδρας μετρίου αναστήματος πιθανόν να είναι το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα

Άνδρας μετρίου αναστήματος πιθανόν να είναι το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνδρας, μετρίου αναστήματος, πιθανολογείται ότι είναι το πτώμα που ξέβρασε πριν την περασμένη Τρίτη (δείτε εδώ) η θάλασσα στον Πλατανιά στο Ρέθυμνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση και έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη κι εξαιτίας της κατάστασης που βρέθηκε το πτώμα είναι πολύ δύσκολη και εξαιρετικά χρονοβόρα η διαδικασία εξακρίβωσης των στοιχείων.

«Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα», ανέφερε στο cretapost ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που ηγείται της ιατροδικαστικής εξέτασης του σκελετού και συνέχισε: «δεν έχουμε κάποιες ασφαλείς πληροφορίες όλα ακόμα είναι ρευστά και χρειάζεται αρκετός χρόνος για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης».

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδομανωλάκης με κάθε επιφύλαξη το πτώμα «φαίνεται ν’ ανήκει σε άνδρα και το ύψος εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 1,68 έως 1,75» τονίζοντας ότι η απουσία τους κρανίου δημιουργεί δυσκολίες.

«Δυστυχώς έχουμε στα χέρια μας έναν μισό σκελετό και η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική. Πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα θα έχουμε σε 15 μέρες περίπου. Ωστόσο αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι έμεινε στο νερό από δύο έως πέντε μήνες», υπογράμμισε σχετικά ο  κ. Παπαδομανώλης λέγοντας παράλληλα ότι θα συνεχιστεί η ιατροδικαστική έρευνα μέχρι τέλους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση