HomeΚΡΗΤΗΕγκλωβισμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας – Επί ποδός η ΕΜΑΚ

Εγκλωβισμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας – Επί ποδός η ΕΜΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι εγκλωβισμοί εξαιτίας του χιονιά σε διάφορες περιοχές της Κρήτης με τα συνεργεία της ΕΜΑΚ, τα μηχανήματα της Περιφέρειας και των δήμων να βρίσκονται επί ποδός.

Λίγη ώρα μετά τη 1 το μεσημέρι η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για μία γυναίκα η οποία έχει αποκλειστεί στο Λιβάδι του Κρουσώνα Ηρακλείου η οποία ταλαιπωρείται από χρόνιο παθολογικό νόσημα και είναι επιτακτική ανάγκη να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από την πλευρά της Πυροσβεστικής. Από το Ηράκλειο έφυγε συνεργείο της ΕΜΑΚ, αγοράζοντας τα φάρμακα που πρέπει να πάρει η γυναίκα, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο και να της τα δώσει.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα φτάσουν μέχρι το σημείο όπου έχει ανοίξει ο δρόμος και στη συνέχεια, με τα πόδια, θα προσεγγίσουν την γυναίκα.

Σελάκανος Ιεράπετρας

Την ίδια ώρα στη Σελάκανο Ιεράπετρας συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού ανθρώπων.

Τα ξημερώματα άνοιξε ο δρόμος και 100 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από το σημείο ωστόσο εξαιτίας του παγετού ο δρόμος ξανάκλεισε. Εκεί επιχειρούν συνεργεία της Πυροσβεστικής αλλά και μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας προκειμένου ν’ ανοίξει πάλι ο δρόμος και ν’ απεγκλωβιστούν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι κτηνοτρόφοι που βρίσκονται στα ποιμνιοστάσιά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση