HomeΚΡΗΤΗΑρχισαν οι παραιτήσεις από το ΠΑΣΟΚ: Αποχαιρέτισε ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Αρχισαν οι παραιτήσεις από το ΠΑΣΟΚ: Αποχαιρέτισε ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο πρώην γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης για να κατέβει με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Μιχ. Καρχιμάκης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.

Με ένα δριμύ κατηγορώ κατά της ηγεσίας του Ευ. Βενιζέλου, ο επικεφαλής της κίνησης των 75 υποστηρίζει ότι «μετά την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε η απόλυτη ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικές πολιτικές» ενώ σημειώνει ότι «ταυτόχρονα, ένα κίνημα μετατράπηκε, σε ενός ανδρός Αρχή».

Οπως αναφέρει «δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησης από τα όργανα του κόμματος που υπηρέτησα με συνέπεια επί 40 χρόνια, από το 1974, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ανδρέα Παπανδρέου».

Σύμφωνα με τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ «ο μόνος τρόπος να εμπνεύσουμε πάλι τον κόσμο, να δώσουμε όραμα χειροπιαστό και πραγματοποιήσιμο, είναι να συγκρουστούμε με όποια κέντρα αποτέλεσαν και αποτελούν τροχοπέδη για την Ελλάδα της ελπίδας».

Οπως τονίζει «δυστυχώς, τις συγκρούσεις αυτές, η σημερινή ηγετική ομάδα, ούτε ήταν ούτε είναι διατεθειμένη να τις κάνει» και καταλήγει: «Ηρθε η ώρα να ΠΑΜΕ μπροστά».

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση