HomeΚΡΗΤΗΗ προεκλογική περίοδος επηρεάζει τον τουρισμό

Η προεκλογική περίοδος επηρεάζει τον τουρισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι τουριστικοί πράκτορες καθώς λόγω της πολιτικής αστάθειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες πολλές προκρατήσεις έχουν ακυρωθεί.

«Ο τουρισμός δεν μπορεί να έχει ρευστό πολιτικό κλίμα. Επηρεάζεται και το βλέπουμε από τις κρατήσεις ότι υπάρχει ανάσχεση των κρατήσεων όταν οι σειρήνες ηχούν και υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές μας που γυρεύουν θέσεις ευκαιρίας για να δημιουργήσουν σενάρια και για να δημιουργήσουν πρωτοσέλιδα που θα φοβίσουν τους επισκέπτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για την επόμενη σεζόν»,  τονίζει ο πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα προβλέψεις ή γεγονότα. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα δείξει τι θα γίνει. Για τον Ιανουάριο σίγουρα θα έχουμε θέμα στις κρατήσεις διότι να ξέρετε ότι ο μήνας αυτός για το τουριστικό προϊόν είναι ο πιο βασικός μήνας», υπογραμμίζει ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μ. Αλιφιεράκης δηλώνει ότι «εδώ και αρκετό καιρό είμαστε σε μια περίοδο προεκλογική, η οποία έχει επηρεάσει την αγορά, την έχει επηρεάσει αρνητικά, είναι όμως και ένα πράγμα που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Πιστεύω να έχουμε τις λιγότερες δυνατές συνέπειες, απ’ αυτό που δημιουργείται από το προεκλογικό κλίμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση