HomeΚΡΗΤΗΟδηγός μοτοσικλέτας «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου – Σοβαρή η κατάστασή του

Οδηγός μοτοσικλέτας «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου – Σοβαρή η κατάστασή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Μαυσώλου στη Βιομηχανική περιοχή στο Ηράκλειο. Οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει τον έλεγχο του δίκυκλου και να «καρφωθεί» σε στάση λεωφορείου που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο της σύγκρουσης.

Αμέσως έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία οδηγό της μηχανής, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικυκλιστής φέρει τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα, τον αυχένα και τα χέρια από το χτύπημα στο μεταλλικό και γυάλινο σκελετό της στάσης του λεωφορείου.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι αρχικά ο οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο εγκατέλειψε τον τραυματία και έσπευσε να εξαφανιστεί. Λίγο αργότερα όμως, φαίνεται πως η λογική πρυτάνευσε και επέστρεψε στο σημείο, όπου και έδωσε κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου που στο μεταξύ είχαν κληθεί για το συμβάν.

ΦΩΤΟ:neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση