HomeΚΡΗΤΗΟ χριστουγεννιάτικος τζόγος τους έστειλε στα κρατητήρια

Ο χριστουγεννιάτικος τζόγος τους έστειλε στα κρατητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τήρησαν το έθιμο την επομένη των Χριστουγέννων, αλλά το παιχνίδι στην πράσινη τσόχα ήταν παράνομο και κατέληξαν στα κρατητήρια. Ο λόγος για 8 συνολικά άτομα, 6 Ηρακλειώτες και δύο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για παραβάσεις της  νομοθεσίας περί παιγνίων, σε χωριό του Δήμου Φαιστού.

Επίσης, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ποσό των 1.015  ευρώ, 540 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, τέσσερις  φορητούς ασυρμάτους και ένα καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης

Πιο αναλυτικά, ο 47χρονος ιδιοκτήτης μιας καφετέριας είχε μετατρέψει την επιχείρησή του για τις γιορτές σε μίνι-καζίνο, εξοπλισμένο και τεχνολογικά και είχε επιτρέψει σε πέντε θαμώνες, ηλικίας από 26 έως και 63 ετών καθώς και σε δύο αλλοδαπούς από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 33 ετών αντίστοιχα, να παίζουν το γνωστό παιχνίδι  «TEXAS HOLDEM POKER».

Άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς έκαναν έφοδο στην καφετέρια και συνέλαβαν τον 47χρονο ιδιοκτήτη αλλά και τους 7 πελάτες του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν:

  • Το χρηματικό ποσό των 1.015 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου
  • 226 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά
  • 4 τράπουλες
  • Μία βαλίτσα η οποία περιείχε 314 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά
  • 4 φορητοί ασύρματοι
  • 1 καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση