HomeΚΡΗΤΗ«Φόρος» αίματος στην… άσφαλτο – 24 ζωές άνθρωποι χάθηκαν στους δρόμους των Χανίων

«Φόρος» αίματος στην… άσφαλτο – 24 ζωές άνθρωποι χάθηκαν στους δρόμους των Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακριβά έχει πληρώσει η Κρήτη τον φόρο… αίματος στην άσφαλτο καθώς μόνο στους δρόμους των Χανίων έχουν χάσει την ζωή τους 24 άνθρωποι, κυρίως νέοι και δικυκλιστές, στα 18 συνολικά τροχαία που έχουν καταγραφεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από αυτά τα τροχαία τα 4 έχουν σημειωθεί στον ΒΟΑΚ, 7 εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Χανίων και τα υπόλοιπα σε άλλες περιοχές του νομού.

Οι κύριες αιτίες των τροχαίων αυτών είναι εκτροπή οχημάτων, σύγκρουση, πρόσκρουση, ενώ έχουν καταγραφεί και 2 παρασύρσεις πεζών.

Τα Χανιά θρηνούν τέσσερις ανθρώπους μέσα σε λίγες ώρες

Μέσα σε μόλις δύο μέρες τα Χανιά «έχασαν» τέσσερις νέους ανθρώπους από τροχαία ατυχήματα ενώ ένας ακόμα νέος δίνει μάχη για την ζωή στο νοσοκομείο της περιοχής.

Την Τρίτη τα ξημερώματα όλη η Κρήτη υπέστη σοκ από το τριπλό θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Κλαδισού στα Χανιά (δείτε εδώ).

Ήταν 5.10 τα ξημερώματα όταν κόπηκε το… νήμα της ζωής τριών νεαρών ατόμων.

Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ηλικίας από 18 έως 20 χρόνων κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την παραλία της συνοικίας Νέας Χώρας.

Στην γέφυρα του κόμβου Κλαδικού, για άγνωστες ακόμα αιτίες, το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο που βρίσκεται παράλληλα της κοίτης του Κλαδισού Ποταμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τους κατοίκους να πετιούνται από τα κρεβάτια τους. Το αποτέλεσμα τραγικό: Δύο κοπέλες 19 χρόνων και ένας 18χρονος ξεψύχησαν στην άσφαλτο. Στα συντρίμμια είχε εγκλωβιστεί ένας 20χρονος, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο και να τον βγάζει προσεκτικά από την άμορφη μάζα των λαμαρινών. Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, στο νοσοκομείο Χανίων.

Την Πέμπτη το βράδυ, ένας 20χρονος – πατέρας ενός μωρού – στις 6.30 το απόγευμα στο Ακρωτήρι Χανίων όταν έχασε – για άγνωστους λόγους – τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε κι έπεσε πάνω σε πινακίδα (δείτε εδώ).

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση