HomeΚΡΗΤΗΔυναμικά συνεχίζει τις επενδύσεις της η Wind στην Κρήτη – Νέο κατάστημα στο Ηράκλειο

Δυναμικά συνεχίζει τις επενδύσεις της η Wind στην Κρήτη – Νέο κατάστημα στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο πρόσωπο αποκτά η WIND στη λιανική αγορά στην Κρήτη, εγκαινιάζοντας στους καταναλωτές το νέο της κατάστημα στο Ηράκλειο, στην οδό 62 Μαρτύρων 42-44. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα ανανεωμένα της αλυσίδας στον Νομό Ηρακλείου, αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια της Κρήτης στο πλαίσιο στρατηγικού σχεδιασμού που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2015 και περιλαμβάνει το σύνολο των καταστημάτων WIND στην Ελλάδα. Το ύψος της επένδυσης σε εθνικό επίπεδο θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, γεγονός που την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ελληνική λιανική αγορά.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα και τους συνεργάτες της με ζητούμενο την ενδυνάμωση της ανάπτυξης της περιφέρειας, την τόνωση της αγοράς, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της Μεγαλονήσου σε θέματα τεχνολογίας προσφέροντάς μία εμπειρία διεθνούς επιπέδου.

wind

Η σημαντική αυτή επένδυση της WIND στoν κλάδο της λιανικής στην Κρήτη ακολουθεί τον εκσυγχρονισμό του Δικτύου της εταιρείας στο νησί σε Κινητή, Σταθερή και Internet, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην περιφέρεια καθώς μέχρι σήμερα οι επενδύσεις σε ολόκληρη την περιφέρεια της Κρήτης έχουν ξεπεράσει τα €10εκ. συνολικά. Ειδικότερα, στο Ηράκλειο οι επενδύσεις της εταιρείας σε νέες υποδομές και τεχνολογίες αιχμής αγγίζουν τα €4εκ. Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της με άμεση θετική επίδραση στην ελληνική οικονομία.

Η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND Ελλάς κα. Ειρήνη Αναστασιάδου δήλωσε κατά την επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου καταστήματος στο Ηράκλειο: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά μας που το Ηράκλειο υποδέχεται τη νέα εποχή των καταστημάτων WIND. Οι θετικές αλλαγές που έχουμε κάνει ως εταιρεία, ως δίκτυο, ως brand, η δυναμική που έχουμε, αποτυπώνεται πλέον και στα καταστήματά μας. Πρόκειται για μια συνολικά νέα προσέγγιση στη λιανική αγορά. Αλλάζουμε τελείως την εμπειρία που είχε ο πελάτης και δημιουργούμε ένα κατάστημα ψηφιακό, καινοτομικό, μοναδικό στην ελληνική αγορά, που είναι όμως ιδιαίτερα ανθρώπινο και φιλικό».

Το νέο κατάστημα, χαρακτηρίζεται από φιλικότητα, υψηλή τεχνολογία, διαδραστικότητα και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Ο λειτουργικός σχεδιασμός και η τεχνολογία συναντούν την υψηλή αισθητική και αυτά με την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand & retail design,  την Allen International . Μέσα από διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό που έχει δημιουργήσει η WIND, ο επισκέπτης εξερευνά και προσωποποιεί τις επιλογές του στην κινητή, τη σταθερή και το Internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό ή συγκρίνει live τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν. Μια καινοτομία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά. Παράλληλα κάθε σημείο του καταστήματος φιλοξενεί smartphones και tablets τελευταίας τεχνολογίας ώστε ο επισκέπτης να τα ανακαλύψει ζωντανά την ίδια στιγμή, να πλοηγηθεί και να τα συγκρίνει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση