HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι του Ροταριανού Ομίλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι του Ροταριανού Ομίλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ξεπούλησε» για μια ακόμα χρονιά, το παζάρι βιβλίων που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου στο αίθριο της Λότζια. Σκοπός της φετινής εκδήλωσης, ήταν η ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα αγοραστούν από τα έσοδα του παζαριού.

pazariTheodorakis

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και το Ημερολόγιο για το 2015 του Ρ. Ο. Ηρακλείου, το οποίο φιλοξενεί στις σελίδες του 22 γνωστές προσωπικότητες από τους χώρους των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων. Στο ημερολόγιο προβάλλονται 12 από τις αναγνωρισμένες Παγκόσμιες Ημέρες που αξίζει να γίνουν καθημερινότητά μας και για το οποίο φωτογραφήθηκαν οι: Αντωνακάκη Μαρία, Βαρδιάμπαση Έλσα, Βαρδιάμπαση Μαρία,  Βιτώρος Γιώργος, Γαρεφαλάκης Κώστας, Γιαννικάκης Στέλιος, Καπελάκης Γιώργος, Καρέλλης Νίκος, Κουτσουπιάς Γιώργος, Λυδάκη Μαρία, Μαρκάκη Εύη, Μπρεδάκη – Μαρινέλλη Ελένη, Οικονόμου Γιάννης, Πατεριανάκη Πόπη, Παχιαδάκη Μαίρη, Πιλάτου Στέλλα, Πιτσικάκη Μαρία, Σαμιώτης Γιάννης, Τρούλης Κώστας, Φραγκάκη Εύη, Φραντζεσκάκης Κώστας και Χουχουρέλος Νίκος, τους οποίους και ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά!

pazari2

Πολλές ευχαριστίες επίσης απευθύνει ο Ρ.Ο.Η. στους χορηγούς έκδοσης του ημερολογίου: Cuckoo Bar, Deals Café – Wine Bar, Fodele Beach Water Park Holiday Resort, Galaxy Hotel, Minoan Lines, Μαρκάκη Εύη – Αισθητική Φροντίδα, Καλτσομανία, Οινοτέκα, Ουζερί του Τερζάκη, Σαββάκης Πλακάκια – Είδη Υγιεινής και Super Market Χαλκιαδάκης.

pazari1

Η φωτογραφική επιμέλεια έγινε από τον Τάκη Δρόσο, οι φωτογραφίσεις του Νίκου Καρέλλη και της Εύης Φραγκάκη έγιναν στην Αθήνα από τον Σπύρο Κατωπόδη και τον ΑΝΤ1 αντίστοιχα, την οργάνωση της παραγωγής και το δημιουργικό έκανε η M. P. F. Communications, ενώ η εκτύπωση έγινε στην εταιρεία DETORAKIS.

Διαφήμιση
Διαφήμιση