HomeΚΡΗΤΗΧειροπέδες σε «μακρυχέρη» 27χρονο με αδυναμία στα κινητά … ασθενών

Χειροπέδες σε «μακρυχέρη» 27χρονο με αδυναμία στα κινητά … ασθενών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδυναμία στα κινητά και τα tablets ασθενών που νοσηλεύονταν στα δημόσια νοσοκομεία είχε ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, τη δράση του οποίου τερμάτισαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που τον συνέλαβαν για κλοπή αλλά και για παραβάσεις της  νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 27χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα χθες, στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς είχε μπει σε θάλαμο ασθενών του νοσοκομείου και είχε αρπάξει το κινητό τηλέφωνο και το tablet μιας 31χρονης καθώς και το κινητό τηλέφωνο μιας 34χρονης.

Όπως προέκυψε από το στάδιο της προανάκρισης, ο 27χρονος είχε …επισκεφθεί και στις 13 Δεκεμβρίου το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και είχε αρπάξει με την ίδια τακτική το κινητό τηλέφωνο μιας 63χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Επιπλέον σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 ηρεμιστικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση