HomeΚΡΗΤΗΣαββατοκύριακο με άρωμα … εκλογών – Τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην Κρήτη

Σαββατοκύριακο με άρωμα … εκλογών – Τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα, του Δημήτρη Κουτσούμπα και του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κρήτη αυτό το Σαββατοκύριακο συνέπεσαν με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Έτσι, αναπόφευκτα, η παρουσία τους στο νησί, προσλαμβάνει έντονο προεκλογικό χαρακτήρα και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι δηλώσεις τους και οι τοποθετήσεις τους στις ομιλίες που θα κάνουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανοίξει τις εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ατλαντίς στις 10:30 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 7:00 το απόγευμα. (δείτε εδώ)

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο στα Χανιά προκειμένου να μιλήσει στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουν Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ (δείτε εδώ).

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Αύριο Κυριακή θα έχει επαφές στην Περιφέρεια Κρήτης με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση του «Ποταμιού» στο Ωδείο Ρεθύμνου (δείτε εδώ).

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση