HomeΚΡΗΤΗΑύριο στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Αύριο στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα βρεθεί αύριο Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αναμένεται ν’ ανοίξει την Παγκρήτια Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Η συνδιάσκεψη θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς με θεματικές ενότητες «Πρωτογενής τομέας- Τουρισμός- Ανάπτυξη/Υποδομές».

Μετά την εισηγητική ομιλία του προέδρου θα υπάρξουν σύντομοι χαιρετισμοί και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι 3 θεματικές ενότητες, με αντίστοιχες ανά ενότητα εισηγήσεις πάνω στη θεματολογία πρωτογενής τομέας- τουρισμός-υποδομές/ ανάπτυξη.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από φορείς και συνέδρους με βάση το πρόγραμμα ομιλητών της συνδιάσκεψης. Η ώρα λήξης υπολογίζεται στις 7:30 μμ.

Στη συνέντευξη που δόθηκε την Τετάρτη (δείτε εδώ) από το συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γ. Παυλιδάκη και τον συντονιστή της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης Α. Φιλιππή υπογραμμίστηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:“Στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη εισηγούμαστε προς κοινωνική διαβούλευση το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το ειδικό περιφερειακό πρόγραμμα ανασυγκρότησης για την Κρήτη στα πλαίσια του συνολικού σχεδίου οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανασυγκρότησης της χώρας, αναδεικνύοντας τις βασικές ανάγκες και πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Οι Περιφερειακές συνδιασκέψεις, εκτός των άλλων, δείχνουν και τον τρόπο που ως κόμμα προγραμματίζουμε, αποφασίζουμε και υλοποιούμε. Μαζί με την κοινωνία”.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση