HomeΚΡΗΤΗΔεν άφησαν… αυτοκίνητο για αυτοκίνητο – 1500 ευρώ η λεία του «διδύμου»

Δεν άφησαν… αυτοκίνητο για αυτοκίνητο – 1500 ευρώ η λεία του «διδύμου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτοκίνητο για… αυτοκίνητο δεν είχαν αφήσει δύο άντρες που εδώ κι ένα μήνα είχαν βάλει σκοπό να «πλουτίσουν» από τις διαρρήξεις οχημάτων.

Τα σχέδιά τους όμως μπλόκαρε η αστυνομία που τους έπιασε στα πράσα όταν επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε γειτονιά του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 37 χρόνων, χθες το απόγευμα έσπασαν το τζάμι ενός αυτοκινήτου και πήραν από μέσα διάφορα αντικείμενα – μεταξύ αυτών κι ένα τσαντάκι που είχε μέσα 400 ευρώ.

Την ώρα που τελείωναν την… δουλειά τους εμφανίστηκαν άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. και τους συνέλαβαν αμέσως.

Το τσαντάκι με τα 400 ευρώ άνηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος το αναγνώρισε και του επιστράφηκε.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι το… δίδυμο δεν βγήκε χθες πρώτη φορά στους δρόμους για να διαρρήξει αυτοκίνητα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι είχαν ήδη «ανοίξει» 7 οχήματα μέσα σε ένα μήνα (από 10 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου) αφαιρώντας χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ ενώ παράλληλα προκάλεσαν και φθορές στα αυτοκίνητα.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση