HomeΚΡΗΤΗΡάγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του 32χρονου Μάνου

Ράγισαν και οι… πέτρες στην κηδεία του 32χρονου Μάνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέχρι και οι πέτρες… ράγισαν στην κηδεία του 32χρονου Μάνου Δασκαλάκη που έχασε χθες το μεσημέρι την ζωή του έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Κοκκίνη Χάνι όπου και οδήγησαν τον 32χρονο στην τελευταία του κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Άξιον Εστί στο Κοκκίνη Χάνι με τους ουρανούς να έχουν «ανοίξει» και να βρέχει καταρρακτωδώς.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 32χρονου αλλά και η κοπέλα του, οι οποίοι είχαν ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους ένα πελώριο «γιατί».

MANOS

Ο 32χρονος Μάνος, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, διατηρούσε γυμναστήριο και το πάθος του ήταν οι μηχανές μεγάλου κυβισμού. Χθες το μεσημέρι (είτε εδώ) το νήμα της ζωής του κόπηκε στην άσφαλτο, όταν η μηχανή που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου Χανίων στο ύψος των Σισσών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 32χρονου άνδρα, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

MANOS MHXANH

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στο Ηράκλειο, καθώς ο Μάνος ήταν γνωστός στο χώρο της γυμναστικής αλλά και ανάμεσα στους λάτρεις της μοτοσικλέτας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση