HomeΚΡΗΤΗΤιμώμενη περιοχή της Ελλάδας η Κρήτη σε εκδήλωση του ΕΟΤ στη Βιέννη

Τιμώμενη περιοχή της Ελλάδας η Κρήτη σε εκδήλωση του ΕΟΤ στη Βιέννη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τιμώμενη περιοχή της Ελλάδας η Κρήτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε  το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και παράγοντες της αυστριακής αγοράς που συνεισέφεραν στη θεαματική άνοδο της τουριστικής κίνησης από την Αυστρία προς τη χώρα μας. Σε μια  επιτυχημένη εκδήλωση με άρωμα Χριστουγέννων στο Urania Lounge Bar, στη Βιέννη  παρευρέθηκε  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν προς τους Αυστριακούς τουριστικούς παράγοντες τα Ελληνικών έθιμα για τα Χριστούγεννα & την Πρωτοχρονιά. Ακολούθησε παρουσίαση της Κρήτης και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού. Η Περιφέρεια Κρήτης τιμήθηκε παράλληλα για τη μεγάλη επιτυχία τής νέας τουριστικής καμπάνιας της «Κρήτη: το νησί μέσα σου!» , η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να αποσπά κολακευτικά σχόλια από ΜΜΕ και φορείς τουρισμού του εξωτερικού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Αυστρία, κ.κ. Γιαννακάκη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αυστρίας και Ουγγαρία, κ.κ. Αρσένιος, η Διευθύντρια του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Βιέννης κ. Μπαμπάκου και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Αυστριακών τουριστικών πρακτορείων.

vienni2

Όπως δήλωσε ο κ. Βαμιεδάκης :  «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το Γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης για την πολύ καλή και δημιουργική συνεργασία που έχουμε, της οποία τα αποτελέσματα  αντικατοπτρίζονται στη ραγδαία αύξηση της κίνησης από της Αυστρία στην Κρήτη. Οι αφίξεις των Αυστριακών επισκεπτών στο νησί μας το 2014 ξεπέρασαν τις 75,000 καταγράφοντας μια αύξηση άνω του 20%.

Οι Αυστριακοί είναι πιστοί υποστηρικτές του μας, ενώ και για το 2015 οι προοπτικές διαγράφονται πολύ θετικές, βάση της μέχρι στιγμής ροής κρατήσεων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως οι Αυστριακοί τουρίστες, εκτός από τα κλασικά τουριστικά θέρετρα, έχουν την τάση εδώ και χρόνια να επισκέπτονται επίσης λιγότερο εμπορικές περιοχές, σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού, επιδιώκοντας την επαφή με τους κατοίκους και την πολιτισμικό πλούτο της Κρήτης.

Η Περιφέρεια Κρήτης έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του τουρισμού για το νησί, του οποίου αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, στηρίζοντας η ίδια όλες τις προσπάθειες και δράσεις, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, προσπαθώντας να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του νησιού.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση