HomeΚΡΗΤΗΔίνουν πορτοκάλια στους πολύτεκνους

Δίνουν πορτοκάλια στους πολύτεκνους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διανομή πορτοκαλιών στα μέλη του προγραμματίζει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου. Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας επιθυμώντας να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πολύτεκνων δημοτών της περιοχής, συνεργάζεται με το Σύλλογο προκειμένου να οριστούν σημεία διανομής και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Σε αυτό το πλαίσιο παρακαλούνται οι πολύτεκνοι να προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα της δημοτικής ενότητας στην οποία ανήκουν (Αρκαλοχώρι, Καστέλλι, Θραψανό), προκειμένου να υποβάλλουν τα στοιχεία τους για να συμπεριληφθούν στη διανομή των πορτοκαλιών. Για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τις κάρτες πολυτεκνίας τους (εν ισχύ) στο Δήμο, καθώς και  το καθορισμένο ποσό  των 2 ευρώ, που έχει ορίσει  o Σύλλογος Πολυτέκνων για  τη διανομή. Σε κάθε πολύτεκνη οικογένεια ο Σύλλογος αναμένεται να διανείμει περίπου 60 κιλά πορτοκάλια.

Η συγκέντρωση των καρτών πολυτεκνίας θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου αποκλειστικά στη 1 και 2 Δεκεμβρίου και ώρες 08:00 – 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: Αρκαλοχώρι: 2891340335,  Θραψανό:2891340405, Καστέλλι: 28913 40115

Διαφήμιση
Διαφήμιση