HomeΚΡΗΤΗΤο βίντεο δείχνει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης του αντιδημάρχου

Το βίντεο δείχνει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης του αντιδημάρχου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα βίντεο που προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος και δείχνει αυτόν που βρίσκεται πίσω από την άνανδρη επίθεση του αντιδημάρχου Ηρακλείου, Πέτρου Ινιωτάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που επιτέθηκε στον Π. Ινιωτάκη είναι ένας ψηλός κουκουλοφόρος ενώ ο ίδιος ο αντιδήμαρχος, μιλώντας στους άνδρες της αστυνομίας, ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον του έγινε με μία σιδερογροθιά, κι όχι λοστό που είχε αρχικώς εκτιμηθεί (δείτε εδώ) και τον χτυπούσε στο κεφάλι.

Ωστόσο, ο κ. Ινιωτάκης δεν μπορεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες του περιστατικού καθώς βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Οι αρχές εξετάζουν προσεχτικά και καρέ – καρέ το βίντεο προκειμένου να εντοπίσουν τόσο τον άνθρωπο που χτύπησε τον Πέτρο Ινιωτάκη όσο και τον συνεργό του που φαίνεται πως τον περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο να «τελειώσει τη δουλειά» και μετά έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διώρη χειρουργική επέμβαση

Ο Πέτρος Ινιωτάκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ χθες υπεβλήθη σε διώρη χειρουργική επέμβαση με την έκβασή της να στέφεται με επιτυχία.

Τα τραύματα που φέρει ο αντιδήμαρχος στο κεφάλι είναι σοβαρά καθώς του έσπασαν την κάτω γνάθο και το ζυγωματικό ωστόσο δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Στο πλευρό του από τη πρώτη στιγμή βρίσκεται τόσο η οικογένεια του, όσο στελέχη της δημοτικής αρχής αλλά και πλήθος κόσμου (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση