HomeΚΡΗΤΗΣε κακή κατάσταση μία έγκυος από το Baris στο νοσοκομείο

Σε κακή κατάσταση μία έγκυος από το Baris στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε χθες νωρίς το απόγευμα στις αρχές του τόπου καθώς μία έγκυος γυναίκα που επέβαινε στο φορτηγό πλοίο «Baris» – το οποίο ρυμουλκείται από το Πολεμικό Ναυτικό προς την Ιεράπετρα (δείτε εδώ) – βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Η γυναίκα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης και παρουσίασε σημάδια εξάντλησης αλλά και αιμορραγίας. Οι ίδιοι οι μετανάστες ζήτησαν από τους άνδρες της φρεγάτας «Ύδρα» του Πολεμικού Ναυτικού να συνδράμουν για να βοηθήσουν την γυναίκα.

Αμέσως δόθηκε η εντολή και σηκώθηκε Super Puma και παρέλαβε την έγκυο γυναίκα από το φορτηγό πλοίο και την μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Εκεί περίμενε ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Οι γιατροί – παίρνοντας κάθε μέτρο προφύλαξης – της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εξετάσεις για να δουν ακριβώς σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Η έγκυος γυναίκα – που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι 34 ετών περίπου και πιθανότατα η χώρα προέλευσής της είναι το Ιράκ – νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα.

PAGNH EGYOS BARI5 PAGNH EGYOS BARI3 PAGNH EGYOS BARI4 PAGNH EGYOS BARI

Διαφήμιση
Διαφήμιση