HomeΚΡΗΤΗΔιεκόπη το δικαστήριο – Λιποθύμησε η μητέρα του κατηγορούμενου

Διεκόπη το δικαστήριο – Λιποθύμησε η μητέρα του κατηγορούμενου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι διεκόπη η δίκη της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας του άτυχου ηλικιωμένου στους Κάτω Αμυγδάλους στο Λασίθι καθώς η μητέρα του βασικού κατηγορουμένου έχασε τις αισθήσεις της.

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου επικράτησε αναστάτωση καθώς η μητέρα του 20χρονου μόλις είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της σε έντονο συναισθηματικό κλίμα, όταν ξαφνικά λιποθύμησε.

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε η μεταφορά της σε νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του 20χρονου στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο γιος της έχει ήδη μετανιώσει για τις πράξεις του.

Ο πατέρας του 20χρονου και οι φίλοι του ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι εκείνη την ημέρα ο κατηγορούμενος βρισκόταν υπό την επήρρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ ενώ όπως υποστήριξε ο πατέρας του μετά το συμβάν δεν μιλούσε σε κανέναν και σκεφτόταν να τερματήσει την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 20χρονος βασικός κατηγορούμενος όσο και οι συνεργοί του (19χρονος και 23χρονος) κατηγορούνται ότι χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άτυχο ηλικιωμένο με ένα κούτσουρο ελιάς, ενώ αργότερα προκειμένου να «σβήσουν» τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στο σπίτι.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 23χρονος και ο 20χρονος φέρονται να μπήκαν στο σπίτι, να λήστεψαν και να χτύπησαν τον άτυχο 79χρονο και ο 19χρονος φέρεται να τους περίμενε στο αυτοκίνητο, λίγο πιο πέρα, προκειμένου να διαφύγουν (δείτε εδώ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση