HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Λαμπρινού Ανδρουλάκη

Συνάντηση Λαμπρινού Ανδρουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη, πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας της ομάδας «Ζευς», δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο Ηρακλείου ο δήμαρχος, κ. Βασίλης Λαμπρινός. Συνοδευόμενος από τον αντισμήναρχο ε.α. κ. Γιώργο Κωστάκη, ο πιλότος της ομάδας επιδείξεων, αναφέρθηκε στο ρόλο της ομάδας, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για τους χιλιάδες Ηρακλειώτες που μαζεύτηκαν στο παραλιακό μέτωπο ανήμερα του Αγίου Μηνά για να παρακολουθήσουν την επίδειξη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρθηκε στην άριστη εκπαίδευση των πιλότων, αλλά και στην περιφρόνηση του κινδύνου που έχουν. Παράλληλα στάθηκε στο ρόλο της Πολεμικής Αεροπορίας στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας.

Ο κ. Λαμπρινός αποχαιρέτησε τον κ. Ανδρουλάκη λέγοντας, «σε καμαρώνουμε», και του έδωσε αναμνηστική πλακέτα με τρία μετάλλια όπου απεικονίζονται οι μορφές του Οδυσσέα Ελύτη και του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου. Από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε στο δήμαρχο μια φωτογραφία με το αεροσκάφος F-16 block 52+ και ένα καπέλο της ομάδας «Ζευς».

androulakis1

Διαφήμιση
Διαφήμιση