HomeΚΡΗΤΗΤη «χτύπησε» και την άφησε αιμόφυρτη στο δρόμο

Τη «χτύπησε» και την άφησε αιμόφυρτη στο δρόμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου σήμερα τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε και την «χτύπησε», εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μαυσώλου, στο ύψος νυχτερινού κέντρου προς την Βιομηχανική Περιοχή, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν η 47χρονη εργαζόμενη μαζί με δύο ακόμα άτομα, σταμάτησε για την περισυλλογή των απορριμμάτων ενός κάδου.

Η 47χρονη είχε κατέβει κι έλεγχε αν είχε τοποθετηθεί σωστά ο κάδος όταν μία μολυβί BMW είδε το απορριμματοφόρο σταματημένο μπροστά από το νυχτερινό κέντρο, ανάπτυξε ταχύτητα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να το περάσει.

Μαζί του όμως πήρε και την… 47χρονη, η οποία «έπεσε» στο παμπρίζ με το αυτοκίνητο να την «πετάει» 15 μέτρα μακριά και να γίνει… καπνός.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, έσπευσε το ασθενοφόρο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, η οποία φέρει κατάγματα στο αριστερό χέρι και πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει την μολυβί BMW και τον οδηγό για να τον οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα τα χαρακτηριστικά του οδηγού που απλώς κοίταξε προς τα πίσω και μετά έφυγε από το σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση