HomeΚΡΗΤΗΔόθηκαν τα «χέρια» για το Ιατρείο Σφακίων

Δόθηκαν τα «χέρια» για το Ιατρείο Σφακίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με το Δήμαρχο Σφακίων κ. Παύλο Πολάκη είχε σήμερα στο γραφείο του ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης και ο Υποδιοικητής Γιώργος Λυρώνης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που αφορούν στην παράδοση και την λειτουργία του νεοανεγερθέντος κτηρίου που θα στεγάσει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων και ειδικά της σύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως από κοινού συμφωνήθηκε για την ηλεκτροδότηση του ΠΠΙ, αφού γίνουν όλες οι διαδικασίες με μέριμνα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και του Δήμου, η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης θα χρηματοδοτήσει το έργο σύνδεσης.

Όσον αφορά στη στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε εκκρεμότητα βρίσκεται μια θέση επικουρικού ιατρού που έχει ήδη προκηρυχθεί για το ΠΙ Σφακίων, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο στην ανάγκη στελέχωσης των όμορων ιατρείων με αγροτικούς ιατρούς, όπως εκείνο της Αγίας Ρουμελης, όσο και της επιστροφής των αποσπασμένων σε άλλες μονάδες υπαλλήλων στην οργανική τους θέση.

Επίσης συζητήθηκε η πρόταση τροποποίησης του οργανογράμματος του ΠΠΙ Σφακίων, ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτό μια επιπλέον θέση νοσηλευτικού κλάδου, για την υλοποίηση της οποίας υπήρξε η δέσμευση της Διοίκησης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση