HomeΚΡΗΤΗΚαλούν τους δασκάλους να μη συμμετέχουν στη συνάντηση για την αξιολόγηση

Καλούν τους δασκάλους να μη συμμετέχουν στη συνάντηση για την αξιολόγηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κοινή ανακοίνωσή τους τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας καλούν τους εκπαιδευτικούς να μη συμμετέχουν στη συνάντηση για την αξιολόγηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.

Στα πλαίσια εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης και οι Προϊστάμενοι επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούν τους υπεύθυνους των Περιβαλλοντικών Κέντρων της Κρήτης και τους προϊσταμένους των ΚΕΔΔΥ σε συνάντηση τη Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 στην Περιφερειακή διεύθυνση Κρήτης.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου σε συντονισμό με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και Ηρακλείου (Σύλλογοι Δ. Θεοτοκόπουλος και Φαιστός) καλούμε τους συναδέλφους μας να μη συμμετέχουν στη συνάντηση αυτή και υπενθυμίζουμε ότι η  Δ.Ο.Ε. καλύπτει με την απόφασή της για απεργία – αποχή τη μη συμμετοχή τους στις συναντήσεις αυτές.

Οι συνάδελφοι παραμένουν στους εργασιακούς τους χώρους εκτελώντας κανονικά τα καθήκοντά τους και αφού συμμετέχουν στην απεργία – αποχή από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης δεν είναι υποχρεωμένοι να παρευρεθούν στις συναντήσεις και δε διατρέχουν κίνδυνο πειθαρχικών κυρώσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση