HomeΚΡΗΤΗΟ διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας στον Απ. Βουλγαράκη

Ο διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας στον Απ. Βουλγαράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας Captain Michael R. Moore, ο οποίος παρέλαβε την σκυτάλη από τον προηγούμενο Διοικητή στις 10 Απριλίου 2014.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον νέο Διοικητή για θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου. Ο κ. Moore με τη σειρά του αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα παραμονή του στην Ελλάδα, στις επισκέψεις που προγραμματίζει σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, όπως και στις δραστηριότητες της Αμερικάνικης Ευκολίας.

Αναφερόμενος στην αποστολή της Ευκολίας, ο Διοικητής υπογράμμισε το γεγονός ότι καταβάλλονται επίσης, από μεριάς της Διοίκησης της Αμερικάνικης Ευκολίας, συνεχώς προσπάθειες για την καλύτερη συνύπαρξη των δυο λαών, και ότι στο πλαίσιο αυτό επιτελείται έργο κοινωνικό, όπως η προσφορά εθελοντικής εργασίας από το προσωπικό της Ευκολίας σε κοινωνικές δομές όπως σχολεία ή γηροκομεία, και η διοργάνωση δράσεων ενημέρωσης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Ο κ. Βουλγαράκης συνεχάρη τον Διοικητή γι’αυτήν την κοινωνική διάσταση της αποστολής του στα Χανιά, επικροτώντας την προσπάθεια για την πρόληψη των τροχαίων που πραγματικά μαστίζει τον τόπο μας. Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση