HomeΚΡΗΤΗΓέμισε παιδικές φωνές ο δήμος

Γέμισε παιδικές φωνές ο δήμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σήμερα, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, το πρωί, μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων κατά την επίσκεψη, που πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο Χανίων.

Τους μαθητές υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Βαρβάρα Περράκη, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μανώλης Αδοντάκης.  Ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε τα παιδιά για τη λειτουργία των οργάνων του Δήμου, ενώ απάντησε και στις απορίες τους.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, όπου κατά τη διάρκεια “ειδικής” συνεδρίασης τα παιδιά σε ρόλους δημοτικών συμβούλων έθεσαν τις θέσεις και τις προτάσεις τους σε θέματα, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, τη δημιουργία πάρκων, κ.α.

Τα παιδιά επισκέφθηκαν, επίσης, τους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, όπου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Media lab της Βιβλιοθήκης,  ξεναγήθηκαν στη έκθεση γραμματοσήμων: «Ο Ελ Γκρέκο μέσα από τα γραμματόσημα….», ενώ επισκέφθηκαν και την προσωπική Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Από πλευράς Δήμου προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα.

XANIA PAIDIA5 XANIA PAIDIA4 XANIA PAIDIA1 XANIA PAIDIA2

Διαφήμιση
Διαφήμιση