HomeΚΡΗΤΗ39χρονος κάθεται πάλι στο… σκαμνί για τον βιασμό 10χρονης

39χρονος κάθεται πάλι στο… σκαμνί για τον βιασμό 10χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μία ακόμα φορά κάθισε στο… σκαμνί ένας 39χρονος ο οποίος φέρεται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση για περισσότερα από έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συζύγου του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον Ιανουάριο του 2012 όταν η ανήλικη κοπέλα ενημέρωσε την ξαδέρφη της για τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε με τον πατριό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει η μητέρα του κοριτσιού στην αστυνομία ο 39χρονος από τον Απρίλιο του 2005 – όταν το κορίτσι ήταν 10 χρονών – έως και τον Δεκέμβριο του 2011 βίαζε και ασελγούσε κατ’ επανάληψη εις βάρος της.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν θυμόταν τι έκανε καθώς τις περισσότερες φορές ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μάλιστα φαίνεται ότι ανέφερε ότι «μπορεί να ήταν έτσι, μπορεί και όχι».

Ο 39χρονος καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2013 πρωτόδικα σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

 

Αθώος δηλώνει σήμερα

Σήμερα ο 39χρονος φαίνεται ν’ αλλάζει ρότα και να αναφέρει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Ανατολικής Κρήτης ότι είναι αθώος.

Ο ίδιος αποδίδει την καταγγελία της συζύγου του αλλά και την μετέπειτα δικαστική του περιπέτεια στις διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Μάλιστα στο δικαστήριο υποστήριξε ότι την 19χρονη – σήμερα κοπέλα – την είχε σαν την κόρη του και ποτέ δεν θα την πείραζε.

Μετά την σημερινή κατάθεση του 39χρονου σειρά έχει η κατάθεση του κοριτσιού αλλά και του ιατροδικαστή που την είχε εξετάσει με την δίκη να αναβάλλεται για τις 30 Σεπτεμβρίου του 2015.

Διαφήμιση
Διαφήμιση