HomeΚΡΗΤΗΣτο Αυτόφωρο οι τρεις νεαροί που προκάλεσαν φθορές σε λύκειο

Στο Αυτόφωρο οι τρεις νεαροί που προκάλεσαν φθορές σε λύκειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο 5ο ΕΠΑΛ και κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών.

Όπως είχαμε γράψει οι τρεις νεαροί ηλικίας 18, 19 και 20 είχαν παραβιάσει την πόρτα του σχολείου και προκάλεσαν διάφορες φθορές σε λάμπες, πίνακες και θρανία (δείτε εδώ).

Η αστυνομία πήγε στο σχολείο έπειτα από καταγγελία στο Κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ότι στο 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, βρίσκονταν εξωσχολικά άτομα.

Να υπενθυμίσουμε ότι προχθές το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών στους 3 νεαρούς που συνελήφθησαν σε σχολείο της Χερσονήσου καθώς εκεί οι αστυνομικοί είχαν βρει μπουκάλια με αλκοόλ (δείτε εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταλήψεις συνεχίζονται και σήμερα, 4η μέρα, με 14 σχολεία στο νομό Ηρακλείου να τελούν υπό κατάληψη ενώ θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί και πορεία διαμαρτυρίας με το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών να απευθύνει μαζικό κάλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση