HomeΚΡΗΤΗΆλλοι δύο στον ανακριτή για τα φονικά επεισόδια

Άλλοι δύο στον ανακριτή για τα φονικά επεισόδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο ακόμα άτομα πέρασαν σήμερα το πρωί το κατώφλι της ανακρίτριας καθώς φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι Ηρόδοτου-Εθνικού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε θανάσιμα ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης που άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 νοσοκομείο (δείτε εδώ).

Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 34χρονο οι οποίοι κλήθηκαν στην ανακρίτρια έπειτα από καταθέσεις ατόμων που έχουν ήδη προσαχθεί και κάποιοι από αυτοί πήραν το δρόμο για τη φυλακή.

Αυτή την ώρα απολογείται ο 26χρονος ενώ ο 34χρονος πήρε προθεσμία για την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες παραδέχτηκαν ότι βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στον αγώνα, αρνούνται όμως τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άντρες εμφανίστηκαν με τους δικηγόρους τους Γιώργο Κοκοσάλη και Ευτυχία Κατσαρού αντίστοιχα και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού, συμπλοκής από την οποία επήλθε θάνατος, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Από την άλλη μεριά ο δικηγόρος του 26χρονου, Γιώργος Κοκοσάλης, υποστήριξε ότι ο ένας μάρτυρας άλλαξε την κατάθεσή του και κάνει λόγο για «πονηρή κίνηση» ενώ υποστήριξε ότι σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις για ψευδορκία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση