HomeΚΡΗΤΗΜε κάγκελα, αστυνομικούς και βροχή, η παρέλαση στο Ηράκλειο

Με κάγκελα, αστυνομικούς και βροχή, η παρέλαση στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 12 ακριβώς ξεκίνησε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Ηράκλειο η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι.

Από το πρωί είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος στην πλατεία Ελευθερίας αλλά και στους γύρω δρόμους όπου θα περάσει η παρέλαση προκειμένου να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Σε κάθε γωνιά υπάρχουν αστυνομικοί ενώ έχουν στηθεί και τα γνώριμα πλέον κάγκελα.

227303

Στους επισήμους βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

Λίγο πριν τις 12.30 άρχισε να ψιχαλίζει στο Ηράκλειο ενώ στη συνέχεια η βροχή έγινε πιο δυνατή.

Ο κόσμος άνοιξε τις ομπρέλες του και συνέχισε να παρακολουθεί την παρέλαση.

Ποιοι παρέλασαν

Παρέλασαν τα τμήματα των:

των Αναπήρων Πολέμου-Παλαιών Πολεμιστών της Εθνικής Αντίστασης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού των Εθελοντών Σαμαρειτών, του Σωματείου Ποντίων Ηρακλείου ‘‘Εύξεινος Λέσχη’’, του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου, του Συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού « Η Αρτεμισία», του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης «Αγ. Πολύκαρπος», του Συλλόγου Σμυρναίων Ηρακλείου «Η Σμύρνη», του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης, του Συλλόγου Θρακιωτών Κρήτης «Ορφέας», της ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών Βενιζελείου Νοσοκομείου, του Ομίλου βρακοφόρων Νέας Γενιάς, του Ομίλου Παιδείας και Πολιτισμού « Ο Αετογιάννης»,  του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου, του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας», των Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Ε.Ε.Ε.Κ., των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων, του ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού,  του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Στρατιωτικών Τμημάτων κατά την καθιερωμένη τάξη και τέλος η Φιλαρμονική του δήμου Ηρακλείου.

Η διαδρομή είχε ως εξής: αφετηρία την λεωφόρο Δημοκρατίας (στο ύψος του μνημείου της Μάχης της Κρήτης) και θα ακολουθήσει την πορεία: πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, Πλατεία Κορνάρου, Κυρίλλου Λουκάρεως μέχρι το ύψος της πλατείας Αγίου Μηνά όπου και θα τερματίσει.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η τελετή στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (δείτε εδώ).

227312

CACHE_500X300_1_1181413CACHE_500X300_1_1181395CACHE_620X620_1_1181391

227306 227309 227310

Διαφήμιση
Διαφήμιση